Rendelőnkben ellátjuk a különleges háziállatokat is. Munkatársaink szakmai felkészültsége kiterjed a kevésbé elterjedt kis-kedvencek diagnosztizálására és kezelésére is.

Számos probléma a tartási körülményekkel függ össze, ezért érdemes kedvencét a beszerzés után behozni rendelőnkbe, ahol hasznos tanácsokkal látjuk el.

Nyúl, tengerimalac, görény és teknős

Egyre többen igénylik ezen kedvenceik minőségi ellátását is.  Ellátjuk az esetleges belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, bőrgyógyászati problémákat.

Kevesen tudják, hogy a rágcsálók ivartalanítása jelentősen növeli várható élettartamukat, ezért erre kiemelt figyelmet fordítunk.

A ritkább problémák ellátására betegeinket a legkíválóbb hazai szakemberekhez referáljuk.

A legfontosabb beavatkozásaink:

Nyulak védőoltása
A nyulak szúnyogok által terjesztett súlyos betegségeinek megelőzésére adjuk. Évente egyszer vagy kétszer adandó oltóanyagok is elérhetőek.

Tanácsadás
Tartási és takarmányozási tanácsadást nyújtunk. A legtöbb, kisállatokat érintő probléma megfelelő tartásmóddal és etetéssel megelőzhető.

Ivartalanítás
Kis kedvence ivartalanítása ugyanolyan hasznos, mint a kutyák és macskák ivartalanítása. Rendelőnkben elvégezzük a műtétet.

Bőrproblémák kezelése
A kisállatoknál, rágcsálóknál gyakori bőrproblémák megszüntethetőek. Kedvence számára optimális megoldást kínálunk.
Egyéb egzotikus állatok ellátása
Rendelőnk egyéb egzotikus állatok ellátását is vállalja, szükség esetén pedig a legjobb hazai specialisták segítségét vesszük igénybe.

12