Rendelőnk különleges szolgáltatása a laparoszkópos ivartalanítás. Másik neve kulcslyuk-sebészet, mivel a műtéti sebek nagyon kicsik.

Leggyakrabban a petefészkek eltávolítására használjuk. Kedvencénél így elérhetőek az ivartalanítás előnyei (a várható élettartam nő, az emlődaganatok kialakulási gyakorisága csökken, az idős, nőivarú állatokat érintő betegségek nagy része nem alakulhat ki). E mellett a műtéti seb mérete és a lábadozás ideje csökken, gyakran gallérra sincs szükség. A laparoszkópos ivartalanítás állatorvosi szolgáltatás Laparoszkópos ivartalanítás (kulcslyuk sebészet) Budapest, XXII. kerület (22. kerület) Budafok-Tétény közelében.

Egyes esetekben a hímivarú állatok heréje a hasüregben marad. Ekkor a laparoszkópos módszer a legfejlettebb megoldás, mivel a hagyományos, akár 10 centiméteres metszés helyett egy kisméretű seben keresztül távolítható el a hasüregben visszamaradt heregolyó Laparoszkópos ivartalanítás (kulcslyuk sebészet) Budapest, XXII. kerület (22. kerület) Budafok-Tétény közelében.

További információért keressen bennünket bizalommal!