Bubó Állatgyógyászati Centrum – alapítva 1997

Hitvallásunk: az állatok szeretete, a figyelmes, lelkiismeretes vizsgálat, a tulajdonosokkal kialakított jó viszony és a folyamatos kapcsolattartás biztosítja betegeink gyógyulását.

Elsődleges célunk, hogy családias, barátságos környezetben gyorsan nyújtsunk pontos diagnózist, ez alapján pedig optimális kezelést. A betegség, fájdalommal járó állapotok és a rossz közérzet mielőbbi megoldásában kedves, magasan képzett személyzet segít.

Profilunk a kezdetektől fogva nemcsak az általános betegellátás, hanem speciális állatorvos belgyógyászat, sebészet és szülészet ellátás, valamint a diagnosztika munka kiegészítése egyéb módszerekkel. Nálunk elsődleges a fejlődés és a folyamatos korszerűsítés, amivel munkánkat pontosabbá, gyorsabbá tehetjük.

Állatorvosaink szakmai felkészültsége, állandó szakmai fejlődése kulcsszerepet játszik a diagnosztika és a gyógyítás területén.
Korszerű műszerparkunkkal meggyorsítjuk a diagnosztika folyamatát.

Kedvenceik ellátásánál a gyorsan felismert diagnózis sokat segít a betegség kezelésében, kedvenceik fájdalmának és rossz közérzetének mielőbbi megoldásában.

Kiemelkedő laboratóriumi és műszeres háttér:

  • Azonnali vér-, vizelet-, és bélsárvizsgálat.
  • Endoszkópos vizsgálat, nagy felbontású azonnali digitális röntgenvizsgálat
  • Gyorstesztek (hasnyálmirigy, FIP/ FeLV, Giardia stb.).

Precíz műtéti protokoll:

  • Részletes előzetes kivizsgálás.
  • Hatékony és biztonságos altatógépes altatás.
  • Infúziós pumpával való pontos és folyamatos gyógyszeradagolás.
  • Betegmonitorozás.
  • Fájdalomkontroll.

Nálunk helyben beszerezhető a kezelésekhez szükséges állatgyógyszerek nagy része. Ezen kívül széles választékban megtalálhatóak a különböző alaptápok és diétás tápok.

Rendelőnk 2011 óta folyamatosan támogatja az állatvédeő civil szervezetek munkáját. Többek között az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány munkáját rendszeres kedvezményes orvosi ellátással és karanténnal segítjük,.

Szánhúzó Alapítvány

Dr. Homoki Lajos
Kórházvezető állatorvos

Fő érdeklődési területeim az ortópédia és endoszkópia.

Trekovanicz Gabriella
Asszisztens