Bubó Állatgyógyászati Centrum – alapítva 1997

Hitvallásunk: az állatok szeretete, a figyelmes, lelkiismeretes vizsgálat, a tulajdonosokkal kialakított jó viszony és a folyamatos kapcsolattartás biztosítja betegeink gyógyulását.

Elsődleges célunk, hogy családias, barátságos környezetben gyorsan nyújtsunk pontos diagnózist, ez alapján pedig optimális kezelést. A betegség, fájdalommal járó állapotok és a rossz közérzet mielőbbi megoldásában kedves, magasan képzett személyzet segít.

Profilunk a kezdetektől fogva nemcsak az általános betegellátás, hanem speciális állatorvos belgyógyászat, sebészet és szülészet ellátás, valamint a diagnosztika munka kiegészítése egyéb módszerekkel. Nálunk elsődleges a fejlődés és a folyamatos korszerűsítés, amivel munkánkat pontosabbá, gyorsabbá tehetjük.

Állatorvosaink szakmai felkészültsége, állandó szakmai fejlődése kulcsszerepet játszik a diagnosztika és a gyógyítás területén.
Korszerű műszerparkunkkal meggyorsítjuk a diagnosztika folyamatát.

Kedvenceik ellátásánál a gyorsan felismert diagnózis sokat segít a betegség kezelésében, kedvenceik fájdalmának és rossz közérzetének mielőbbi megoldásában.

Kiemelkedő laboratóriumi és műszeres háttér:

  • Azonnali vér-, vizelet-, és bélsárvizsgálat.
  • Endoszkópos vizsgálat, nagy felbontású azonnali digitális röntgenvizsgálat
  • Gyorstesztek (hasnyálmirigy, FIP/ FeLV, Giardia stb.).

Precíz műtéti protokoll:

  • Részletes előzetes kivizsgálás.
  • Hatékony és biztonságos altatógépes altatás.
  • Infúziós pumpával való pontos és folyamatos gyógyszeradagolás.
  • Betegmonitorozás.
  • Fájdalomkontroll.

Nálunk helyben beszerezhető a kezelésekhez szükséges állatgyógyszerek nagy része. Ezen kívül széles választékban megtalálhatóak a különböző alaptápok és diétás tápok.

Rendelőnk 2011 óta folyamatosan támogatja az állatvédeő civil szervezetek munkáját. Többek között az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány munkáját rendszeres kedvezményes orvosi ellátással és karanténnal segítjük,.

Szánhúzó Alapítvány

Dr. Homoki Lajos
Kórházvezető állatorvos

Fő érdeklődési területeim az ortópédia és endoszkópia.

dr. Brunner Anita
Állatorvos

Fő érdeklődési területeim a bőrgyógyászat, a sebészet, és a fogászat.

Trekovanicz Gabriella
Asszisztens