A szívférgesség és bőrférgesség megelőzése

Szívférgesség és bőrférgesség

Hazánkban jelenleg talán a legfontosabb, nagy kártételű élősködő a szívféreg. Szúnyogok terjesztik, a véráramba kerülve a szív nagy ereiben telepszik meg, akadályozva a véráramlást. Mivel eleinte nem okoz látványos tüneteket, ezért nehéz észrevenni.

A szívférgesség kezelése azonban igen költséges költséges és kockázatos, valamint hosszabb kórházi bent tartózkodást igényel.

Megelőzésre rendelőnk következőket ajánlja:

  • Szűrővizsgálat az élet első szúnyogszezonja után. Ezt 6 hónap múlva, majd évente érdemes ismételni.
  • Megelőző kezelés havonta, egész évben.

Többféle készítmény is rendelkezésünkre áll, érdeklődjön rendelőnkben, hogy megtaláljuk az ön számára optimális megoldást.

A bőrféreg kártétele kisebb, de nem elhanyagolható, e mellett gyakrabban is fordul elő, mint a szívféreg. Szűrése és megelőzése a szívféreghez hasonlóan zajlik.

További tájékoztatás: Szívférgesség »

Előzze meg a szívférgességet, egyeztessen időpontot szűrésre most!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/bubo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/bubo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/bubo/publ...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/bubo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52