[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]pinter-andrea[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Pintér Andrea

2014. évben végeztem sikeresen, mint kutya-fizioterapeuta.

Mindig fontos volt számomra az állatokkal való foglalkozás, szerettem volna részese lenni a gyógyítás „csodájának” a vele járó kellemetlen feladatok nélkül.

Pár éve hallottam először a kutyamasszázsról, két éve pedig magam is elvégeztem egy gazdiknak szóló tanfolyamot. Kutyámon láttam ennek óriás gyógyító hatását, és érzetem, hogy ez az, amit kerestem. A 2013. évben indult kutya-fizioterapeuta tanfolyamon, melyet a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság indított, már én is tanultam ezt a gyönyörű szakmát.

Már az iskola alatt is több kutyust kezeltem sikerrel. Vizsgám óta pedig még több kutyus kezelését végeztem szintén sikerrel.

Fantasztikus érzés napról napra látni a kedvencek fejlődését, gyógyulását, ahogy ismét boldogan mennek sétálni gazdijukkal.

A kutya-fizioterápia módszerei hasonlóak a humán gyógyászatban használtakkal, csak itt nehéz kedvencünket például a lábemelésre rábírni, ezért több feladat hárul rám és a Gazdikra is, de az eredmény megéri a kemény munkát.

Remélem Önök kedvenceinek is lesz módom segíteni szükség esetén 🙂

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]